Her er utgivelsesplanen for Destiny 2 PCs Leviathan-raid

Destiny 2 PC utgivelsestider

Det er 2017, så når et spill er ute, er det bare starten. Bungie har kunngjort sine planer for Destiny 2s umiddelbare innhold etter lansering på PC. Dette er det vanskeligste innholdet i raidet og dets prestisje-modus, pluss de ultra-konkurransedyktige Trials of the Nine and Guided Games, Destiny 2s nye ute etter gruppesystem.

Destiny 2 sponset lenkebannerVi har dekket deg om alt annet du kan tenke deg å vite om Destiny 2 på PC .



Her er avtalen. 24. oktober - det er tirsdag - slippes Destiny 2. Full kampanje, streik, PvP i smeltedigelen, hardmodusstreik kalt Nightfall, og så videre. Her er utgivelsestidene for alt dette, i tilfelle du savnet dem ved første kunngjøring:



  • 10:00 PDT, 24. oktober
  • 13:00 EDT
  • 18:00 BST
  • 19.00 CEST
  • 04:00 AEST, 25. oktober

Uken etter på onsdag 1. november Leviathan raid vil gå live - sannsynligvis kl. 10.00 i Stillehavet også. En lignende tidsbestemt utgivelse for Trials of the Nine forventes fredag ​​3. november. Til slutt tirsdag 7. november lanseres Raid Guided Games og Raid Prestige Mode. Så er det venting på den første store DLC, Curse of Osiris.

Alt dette ble avslørt i morges den Bungies nettsted . De ga også listen over kjente problemer for PC-versjonen. Det er lite sannsynlig at de fleste påvirker den gjennomsnittlige spilleren, med mindre du gynger tre skjermer eller liker å binde numpad-tastene. Som alltid, sjekk at sjåførene dine er oppdaterte før du starter når ting er startet.



Bungie kunngjorde også at ukentlige utfordringsmodi ville komme til Destiny 2s raid, noe som gir deg garantert bytte og et spesielt emblem. De kommer ikke til å forklare nøyaktig hva dette er, bare når du har mislyktes, så spillerne må finne ut av det selv.

Etter den enorme ventetiden mellom versjoner, er spillet endelig ute snart via Battle.net . Forhåndsbestillinger gir deg en godbit hvis du vil ha dem.